2015-04-15

Välkomna till BPSD-registrets Årliga möte 2015!

Nu är anmälan till BPSD-registrets Årliga möte öppen och du som deltagit i vår administratörsutbildning är varmt Välkommen med din anmälan!

I år träffas vi den 18 november i Katrineholm som ligger bra till geografiskt och med goda tågförbindelser från bl. a Stockholm. Dagens program är som vanligt fullspäckat och innehåller resultat från året som gått, goda exempel & intressanta föreläsningar.

Pga ökade kostnader tvingas vi i år att ta ut en kostnad på 400:- per person. I kostnaden ingår förmiddags- & eftermiddagsfika, lunch & föreläsningar. Antalet platser vid dagen är begränsat och anmälan måste göras allra senast den 15/9.

 

 

Inbjudan & anmälan finner du i ett nytt uppdaterat inlägg från den 3/9

 

 

Varmt Välkommen med din anmälan!